Tuotteet

Kauneushoitola Pieksämäki - Kauneuskeskus Kalla

Feel free

Feel Free- tuotteet ovat syntyneet halusta tarjota aitoa luonnonkosmetiikkaa, jossa vahvan tuotekonseptin lisäksi toteutuvat tärkeät arvot. Tuotteissa yhdistyvät tehokkaasti toimivat ja ajanhengessä olevat raaka-aineet sekä laajalle asiakaskunnalle mahdollinen hintataso. Kaikki sarjan tuotteet ovat vegaanisia, ECOCERT cosmos-sertifioituja sekä tuotteilla on Cruelty Free-sertifikaatti.
Kauneushoitola Pieksämäki - Kauneuskeskus Kalla

Ekopharma Helsinki

Kotimainen luonnonkosmetiikka- ammattisarja, jonka erinomaiset hoitotulokset syntyvät tarkkaan harkituista, hyvin siedetyistä, mutta tehokkaista raaka-aineista. Ihonhoitotuotteiden pohjana on veden sijasta käytetty marja-ja kasviuutteita sekä lisäksi tehoa tuovat mm. peptidit, prebiootit, vitamiinit, keramidit, hyaluronihappo ja tietenkin kallisarvoiset marja-ja kasviöljyt. Ekopharman tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta ja sille on myönnetty FI-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti. Tuotteita ei ole myöskään testattu eläimillä. Sarjan mottona onkin ”Onni löytyy läheltä ja kauneus kotimaan marjoista”.

Kauneushoitola Pieksämäki - Kauneuskeskus Kalla

Boho Green Make-Up

Boho Green Make Up on värikäs luonnonkosmetiikkasarja, jossa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla järkevä hinnoittelu luonnonmukaisuuteen, sekä kestävään kehitykseen ja eettisiin arvoihin. Boho Green Make Up on sitoutunut ympäristösuojelullisiin tavoitteisiin – peruspilarina on tarjota edullisia, korkealaatuisia ja värikkäitä meikkituotteita syvästi luontoa ja eläimiä kunnioittaen. Raaka-aineina käytetään helposti uusiutuvia luonnonvaroja ja tuotteet pakataan kierrätettäviin pakkauksiin – ilman ylipakkaamista.
Kauneushoitola Pieksämäki - Kauneuskeskus Kalla

We Love The Planet

We Love The Planet on Alankomaista kotoisin oleva brändi, joka on syntynyt puhtaasta rakkaudesta Planeettaamme kohtaan. We Love The Planetin tuotevalikoima koostuu 100 % luonnonmukaisista, orgaanisista ainesosista valmistetuista alumiinittomista deodoranteista, aitoon kookospähkinään valetuista, ekologisista, kierrätettävistä soijavaha- tuoksukynttilöistä sekä luonnonmukaisista huonetuoksuista. Suomen valikoimaamme kuuluvat tällä hetkellä deodorantit ja tuoksukynttilät.
Kauneushoitola Pieksämäki - Kauneuskeskus Kalla

Beauty Garden

Beauty Garden on käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa, joka valmistetaan pienissä erissä oman puutarhan antimista. Ainutlaatuinen satokausikosmetiikka-sarja , jonka valikoimaan kuuluu tehokkaita ja monikäyttöisiä luomuraaka-aineita sisältäviä ihonhoitotuotteita. Vaikuttavat luomuraaka-aineet poimitaan tuoreina brändin omasta Ranskan Auriciassa sijaitsevasta puutarhasta ja ne yhdistetään tehokkaasti vaikuttaviksi koostumuksiksi, joista kaikki ylimääräinen jätetään pois. Beauty Garden on tehokas ja täysin uniikki luonnonkosmetiikkaelämys. Tuotteiden tuoksut ovat lempeän ihania ja vievät mennessään. Anna puutarhan tulla ihollesi!
Kauneushoitola Pieksämäki - Kauneuskeskus Kalla

Anna Lotan PRO

Anna Lotan PRO -tuotteet ovat iho- ja ympäristöystävällisiä, eettisesti valmistettuja ja niitä ei ole testattu eläimillä. Tuotteet on suunniteltu toimimaan ihon anatomian ja fysiologian mukaisesti. Sarjan keskeiset valmisteet ovat biomimeettisiä – tuotteissa on käytetty ainesosia, joita ihossa on luonnostaan ja joita iho sietää erittäin hyvin. Tuotteissa käytetään puhtaita sekä aktiivisia, luonnollisia raaka-aineita ja myös säilöntäaineiden määrä on minimoitu. Tuotekehityksessä hyödynnetään uusinta teknologiaa. Uutta teknologiaa edustaa muun muassa hellävarainen liuotinvapaa CO2-hiilidioksidiuutto, joka säilyttää kasviperäiset aktiiviaineet vahingoittumattomina ja tasalaatuisina. Tuotteet sisältävät kosmetiikan vaikuttavimpia raaka-aineita: biomimeettiset ainesosat, vitamiinit, hedelmähapot, peptidit, elektrolyytit sekä kasviöljyt- ja uutteet. Erinomainen tuotteiden hinta-laatu-suhde takaa asiakastyytyväisyyden ja hoidon jälkeen iho on kuin uudestisyntynyt.